Всі категорії
Додати товар

Суперскіткі, теплі та практичні ковдри 4 сезони теп у наявності. 3 ковдри в 1

1130 грн
Опис

Дуже класні ковдри від торгової марки ТЕП. Продукцією цієї фабрики користуються ми та рідні, тому може сміливо рекомендувати Вам. Якість супер!!

EcoBlanc «Four Seasons» — ковдра ТЕП®. Щільність наповнювача — 150+250 г/м2.

Особливістю ковдри «Four Seasons» є те, що воно складається з двох повноцінних ковдр, які кріпляться між собою за допомогою кнопок. Перше об'ємніше та тепліше, друге — тонке та літнє, тому за потреби їх можна використовувати окремо один від одного. Багатосезонна ковдра може використовуватися як улітку, так і взимку, оскільки є можливість самостійно регулювати тепловий режим виробу залежно від потреб. Як утеплювач ковдри виступає силіконізоване волокно Quadroair, обідні з найлегших і довговічних матеріалів. Цей матеріал має прекрасні теплоізоляційні якості, не викликає алергічних реакцій, має прекрасні споживчі якості. Ковдра простьобана у формі фігурних ромбів, це забезпечує рівномірність розподілу утеплювача та зберігає його цілісність у процесі експлуатації.
Чохол ковдри — Mikrofiber. Матеріал добрий в експлуатації, не дає зсідання та зберігає первісний вигляд після багаторазового прання.

Розміри та ціни:
150*210 - 1130 грн
180*210 - 1300 грн
200*210 - 1440 грн

Вирушаю будь-якою транспортною компанією завдяки покупця.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Мікрофібра
Наповнювач:
Поліефірне волокно

Схожі товари