Всі категорії
Додати товар

Плед tweedmill cobweave royal синій

4000 грн
Опис

Розміри: 160х190см.(без бахроми)

Склад: 100% вовна.

Догляд: прання машини відповідно до інструкцій з догляду.

Поєднання трикутників та ромбів утворює оригінальний ефект фактурного зображення на поверхні дивовижного пледу Tweedmill. Такий дизайн робить двокольорову палітру пледу ще яскравішою та цікавішою.

Атмосферна гама білого та блакитного відтінків вносить в інтер'єр нотку морської свіжості та небесної чистоти. Прохолодне забарвлення та тепло натурального матеріалу — дивовижна гармонія, створена для вашого комфорту та прикраси вашого будинку.

Плед виготовлений із стовідсоткової вовни найвищої якості. М'який ніжний матеріал чудово зігріває, не накопичуючи вологу. А догляд за цим прекрасним виробом дуже простий. прання у прохолодній воді при делікатному режимі. Tweedmill – англійська компанія, яка існує понад 40 років і спеціалізується на виробництві натуральних пледів та покривал для дорослих та дітей. Фабрика знаходиться в мальовничому місці Великобританії, біля підніжжя гір. Це не випадковий вибір, сама природа надихає дизайнерів для створення нових та теплих виробів для відпочинку. Догляд за виробами Tweedmill – це звичайне прання холодною водою або суха хімчистка для чистошерстяних виробів і прання для флісу. При цьому виробник гарантує збереження розмірів та кольору у первозданному вигляді.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
elenaigor1967
elenaigor1967
Супер-продавець
Київ
97% виконаних замовлень
Була