Всі категорії
Додати товар

Теплий ,пухнастий плед з рукавами – тепло і комфорт мікрофібра вельсофт

250 грн -20% 200 грн
Опис

Теплий ,пухнастий плед з рукавами – тепло і комфорт мікрофібра Вельсофт
в рожево-червоному кольорі
розмір 140×180см
У холодний вогкий день, добираючись ввечері з роботи, хочеться швидше сісти зручніше в своє улюблене крісло, тепло-тепло закутатися в м'яке ковдрочку і дивитися улюблений фільм або передачу, попиваючи теплий запашний чай.
Щоб вам було тепло, затишно і комфортно проводити тихі сімейні вечори, купіть плед з рукавами
Він м'який, теплий і дуже приємний на дотик. Достатньо великий щоб у нього можна було повністю загорнутися. А ще він не сковує свободу руху, так як руки не замотані ковдрою. Можна тримати книгу, газету, пульт або чашку чаю з печивом, і рукам буде тепло.
Плед з рукавами виготовлений з м'якого флісу.
Плед з рукавами SNUGGIE може радувати вас не тільки вдома, але і в дорозі, на дачі, на природі, під час вимушеної ночівлі в машині. Дуже стати в нагоді він батькам, які постійно турбуються про те, щоб їх дитина не застудився. Закутавши його в таке ковдру, можна спокійно вирушати в тривалу поїздку на машині або відправлятися на відпочинок за місто.

Плед з рукавами виготовлений з м'якого і приємного до тіла флісу. Плед допоможе Вам залишатися повністю прихованим, читаючи книгу або насолоджуючись переглядом улюблених кінофільмів. Він добре зберігає тепло і виводить зайву вологу. Відчуйте справжній комфорт і тепло!
Плед відрізняє оригінальний крій. Наявність рукавів дозволяє максимально затишно влаштуватися в ньому на дивані, не відчуваючи дискомфорту і прохолоди.
Плед – м'який, теплий і комфортний, з збільшеними рукавами, стане знахідкою для людей, схильних мерзнути, як тільки починається сезонне похолодання! Дивитися телевізор, займатися навчанням і в'язати – все це буде доставляти більше задоволення, коли пальці ніг, як і все тіло, будуть в теплі.
без нюансів

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Червоний
Розмір:
  • Другой