Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Вовняні ковдри 💯 вовна

1100 грн
Опис

Виробник: Власне виробництво
Тип: Ковдри
Ступінь теплоти: Теплі
Тематика малюнка: Інша тематика
Матеріал: Бязь
Колір: Інший колір
Розмір: Двоспальні
Розмір: Полуторні
Розмір: Односпальні
Розмір: Євро Максі
Розмір: Інший розмір

Кілька примірників у наявності

Овечу вовну - по праву можна назвати лікувальною. Подушки і ковдри з цього матеріалу володіють унікальними цілющими властивостями завдяки ланоліну, що входить до складу вовни.

Овеча шерсть крім оздоровчих властивостей є екологічно чистим, натуральним, безпечним наповнювачем для ковдр та подушок. Овеча шерсть, після натурального пуху, є найтеплішим наповнювачем. Цією особливістю шерсть зобов'язана спіралевидної структури своїх волокон, вільний простір між якими утворює своєрідну повітряну подушку, яка утримує тепло.

Завдяки гігроскопічності овечої вовни Вам буде тепло і комфортно протягом всієї ночі. Шерсть вбирає в себе надлишки вологи, що виділяється людиною під час сну, і практично миттєво віддає вологу в навколишнє середовище, тим самим підтримує оптимальний для людського організму мікроклімат в ліжку.

При температурі людського тіла наповнювач даного ковдри виділяє дуже корисне і лікувальне для людського організму речовина під назвою ланолін, який позитивно впливає на весь організм людини, зокрема на опорно-руховий апарат і нервову систему, заспокоює, дарує міцний і здоровий сон

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
olga504396
olga504396
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?