Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Покривало вінтаж

710 грн
Опис

Тип: Покривала
Ступінь теплоти: 4 сезони
Тематика малюнка: Орнамент
Матеріал: Мікрофібра
Розмір: Двоспальні Євро
Розмір: Двоспальні
Розмір: Полуторні
Розмір: Євро Максі

Кілька примірників у наявності

Покривало Vintage від ТЕП:

Зносостійка, приємна на дотик та естетично приваблива накидка ТЕП із колекції Vintage захистить постільну білизну від пилу, а також додасть оформленню спального місця завершенного зовнішнього вигляду. Купити покривало недорого в Україні з доставкою рекомендовано як на подарунок, так і для особистого користування.

Покривало Вінтаж відшиваются зі 100% мікрофібри. Тканина довговічна, не линяє, при пранні не дає усадку та не деформується. Поверхня м'яка, без блиску, не ковзає на ліжку. На мікрофібрі не утворюються катишки навіть при тривалій інтенсивній експлуатації. Крім цього, матеріал швидко сохне й не вимагає прасування. Накидка забезпечена рельєфом, що імітує стьобаний текстиль. Стежки отримані шляхом застосування технології, яка не потребує використання ниток. Кілька шарів тканини з'єднані між собою ультразвуком. Шви міцні, а візерунок яскраво виражений.

Розмірний ряд - стандартний. Є можливість купити покривала ТЕП на двоспальне, полуторне, односпальне і євро ліжка. Дизайн (колір) - на вибір замовника. Асортимент вітчизняного виробника динамічний, періодично з'являються нові відтінки, що відповідають сучасним інтер'єрним трендам

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Сірий
Розмір:
  • Другой
Продавець