Всі категорії
Додати товар

Елітні ковдри теп camel з верблюжої вовни

650 грн
Опис

Кілька примірників у наявності

Ковдра ТЕП Camel верблюжа вовна. Щільність наповнювача — 400 г/м2 (дуже тепла).

Ідеальне поєднання складу ковдри з верблюжої вовни
Верблюжа вовна: 30%
Поліефірне волокно: 70%

Ціна:
Напівторна 150*210-650 грн
Двоспальна 180*210-750 грн
Евр*************** грн

Верблюжа шерсть має унікальні властивості, властиві тільки їй. Вона міцніша та легша за інші різновиди шерсті, має порожнисту структуру, завдяки якій краще зберігає тепло. На відміну від інших видів, верблюжа шерсть не алергічна та не електролізується, дуже гігроскопічна, плюс завдяки структурі своїх волосинок, чудово проводить повітря. Вона більш ніж удвічі легша за овечу і, крім того, набагато міцніша. ланолін, що входить до її складу, проникає в шкіру, чинячи велику оздоровчу дію. Ковдра свердлюжа шерстю не тільки на рідкість теплі, але й є прекрасним ізоляточолом, що підтримує постійну температуру тіла. Шерсть захищає не тільки від переохолодження в холодну пору, але й від перенагрівання в спеку.

Тепла та м'яка вовняна ковдра з наповнювачем із вовни верблюда у разі правильного догляду, довгі роки даруватиме Вам здоровий сон, а його привабливий зовнішній вигляд подарує радість затишку Вам і Вашим близьким.

Верблюжа вовна — це унікальний матеріал, який усе ширше використовується у виробництві. Така популярність пояснюється його особливими властивостями. Верблюжа шерсть має прекрасні теплоізоляційні властивості, вона підтримує постійну температуру тіла. Цьому сприяє порожниста структура волосся. З цієї ж причини верблюжа шерсть дуже легка. Ще вона має високі антистатичні властивості, завдяки чому на ній не скупчуються пил і забруднення. Цей матеріал відштовхує вологу. Саме верблюжа шерсть містить найбільше тваринного воску — ланоліну — який вважається цілющим для шкіри, суглобів і м'язів, а також мікроциркуляції в судинах.

Виробник: ТЕП

Розмір: One size

Колір: Білий

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари