Всі категорії
Додати товар

Подушка антиалергійна тм ideia 50*70 см стьобана беж

249 грн
Опис

Подушка Comfort Standart виконана з антиалергенних матеріалів. Вони не вбирають бруд, запахи й піт. Їх структура гарантує природний для людини рівень вентиляції. Забезпечить комфортний сон жарким літом і холодною зимою. Підійде людям з чутливою шкірою та схильних до алергії.

Тканина чохла подушки – мікрофібра білого або молочного кольору. Чохол має декоративний вистіб. Таке рішення підсилює його, дозволяє краще тримати форму. Мікрофібра це приємний матеріал, який відмінно замінює натуральні аналоги. Забезпечує подушці всі переваги виробів з натуральних тканин. Позбавлений їхніх недоліків.

Наповнювач в подушці Comfort Standart – волокно, що складається з безлічі силіконізованих поліефірних кульок. Це пружний, м`який матеріал, що пропускає повітря і не вбирає вологу. Від натуральних аналогів волокно відрізняється невисокою вартістю, антиалергенними та антибактеріальними властивостями. Воно не вбирає запахи й відмінно витримує прання та сушіння – не збиваючись в грудку.

Подушка Comfort Standart – приклад якості та практичності. Вона має естетичний дизайн. Виготовлена з недорогих, але якісних матеріалів. Приємно відрізняється від натуральних аналогів ціною. Її можна прати в машинці-автоматі. Вона швидко сохне в природних умовах.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 50x70
Матеріал:
Мікрофібра
Розмір:
50 x 70 см
Наповнювач:
Поліефірне волокно

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?