Всі категорії
Додати товар

Подушка ортопедична memory foam 59х43х12 см

1375 грн
Опис

Ортопедична подушка для сну Memory Foam – гарантує комфортний та здоровий сон. Вона буде зручна для сну у різних позах: на боку, на животі, на спині. Завдяки наповнювачу віскоеластик подушка надійно підтримує шийний відділ у фізіологічно-природній позиції. Речовина м’якшає під дією тепла тіла людини. Вона не провалюється, не є занадто жорсткою, швидко приймає необхідну форму та підтримує її. Звідси й назва – ефект пам’яті. Додайте до цього те, що віскоеластик насправді не збивається та тривалий час не втрачає свою форму. Виріб здатний служити без перебільшення не один рік, зберігатиме первинну форму та свої ортопедичні властивості.
Висота цієї подушки 12 см.

Віскоеластик – це пориста пінна речовина, яка забезпечує гарну циркуляцію повітря. Подушка не створює дискомфорту у спекотну пору року. Відводить зайве тепло. Є на 100% безпечною для здоров’я людини, адже там немає середовища для розвитку мікроорганізмів.

Даний виріб продається в комплекті з трикотажною наволочкою. Наволочка має вшиту блискавку. Вона легко знімається та вдягається. Наволочку можна прати в сучасних пральних машинках при стандартних умовах. Основа подушки НЕ переться.

Розмір, см 59*43*12
Країна-виробник Україна
Тканина Трикотаж
Наповнювач Віскоеластик
Склад комплектy чохол на блискавці

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари