Всі категорії
Додати товар

Подушка під поперек для сну roller pillow back (тенсел)

770 грн
Опис

Подушка для сну під поперек Roller Pillow Back

Призначена для зниження напруги та усунення затискання м'язів у поперековому відділі. Її ергономічний дизайн забезпечує потрібний кут для підтримки правильного положення хребців у попереку і допомагає усунути болючі відчуття, якщо такі є.

Цю подушку можна використовувати під час сну, профілактичного тимчасового лежання на ній, під час косметологічних та масажних процедур. Також цю подушку зручно використовувати у дорозі, під час сидіння, підкладаючи під поперек.

Модель була створена з матеріалу Меморі Фом, що має в'язкопружну структуру та відмінну термочутливість. Піна надійно фіксує тіло, підтримуючи комфортне положення попереку. Це сприяє зниженню втоми та швидкому відновленню тонусу м'язів


Усуває затиснення м'язів попереку.

- Виріб підходить людям з грижами та протрузіями.
- Допомагає жінкам у період вагітності робити відпочинок комфортнішим.
- Подушка під поперек ідеально підійде будь-яким групам людей для профілактики проблем з хребтом або підтримки за наявності таких.
- Забезпечує здоровий сон без провисання попереку.
- Ергономічний дизайн забезпечує потрібний кут підтримки правильного положення хребців.
- Допомагає усунути болючі відчуття в попереку.

Чохол пошитий з матеріалу ТЕНСЕЛ:


Наволочки з Тенсела володіють рядом унікальних властивостей, що відрізняють їх серед інших.Тенсел - це 100% натуральний матеріал, який добувають з м'якоті (серцевини) евкаліпту.

Виробництво евкаліптового волокна визнано екологічно безпечним і відповідає всім міжнародним еко-стандартам.Волокно ТЕНСЕЛ - гіпоалергенне віскозне волокно, яке виготовляється за складною технологією з натуральної деревної целюлози евкаліпта, до основних плюсів якого можна віднести гігроскопічність, антибактеріальність та міцність.

Його використовують для виробництва спортивної форми, постільної білизни, перев'язувальних матеріалів, спідньої білизни та інших виробів для різноманітних побутових потреб.

Рекомендації щодо догляду: прання перед першим застосуванням. Прати при температурі від 30 до 40 градусів, без застосування хлорвмісних відбілювачів.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари