Всі категорії
Додати товар

Подушка для сну arda тік 50x50 см чохол бавовна багатобарвний наповнювач холофайбер кульки

240 грн
Опис

Малюнок та колір чохла подушки може відрізнятися від того, що на фото.

Антиалергенна подушка ТІК розроблена таким чином, щоб забезпечити максимальний комфорт та надійну підтримку голови під час сну. Унікальною особливістю цієї подушки є поєднання якісних натуральних та штучних матеріалів.

Наповнювач подушки - холофайбер кульковий силікон виготовляється із силіконізованого поліефірного волокна. Цей наповнювач найбільш практичний та зручний у використанні. Не викликає алергічних реакцій, не вбирає вологу та запахи, рівномірно розподіляється всередині подушки. Подушка завдяки наповнювачу холофайбер має чудові терморегулюючі властивості, які дозволяють шкірі вільно дихати. Має антиалергенні та антибактеріальні властивості. Подушка для сну чудово тримає форму, яка не змінюється під час тривалого використання.

Чохол - напірник подушки виготовлений із щільної та натуральної тканини бавовна ТІК. Вона пропускає повітря, тим самим підтримує комфортну температуру тіла. Перевагою цієї тканини є те, що вона не деформується, стійка до механічних пошкоджень і не сідає після прання. Така подушка проста у догляді, переться в домашніх умовах і швидко сохне, що забезпечує високу її гігієнічність.

Унікальні властивості подушки з наповнювачем холофайбер:

- Підтримка оптимального мікроклімату під час сну.
- Пружність, швидке відновлення форми.
- Стійкість до деформацій.
- Антибактеріальна та протиалергійна дія.
- Натуральна тканина - 100% бавовна.
- Подушку можна прати вручну, або за допомогою пральної машини. Вона зберігає всі свої властивості навіть після багаторазового прання та сушки.

Характеристики подушки ТІК:

- Тканина: Бавовна тік 100%.
- Наповнювач: Холлофайбер кульковий силікон.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари