Всі категорії
Додати товар

Подушка nordic comfort+ тм ideia 50*70 з блискавкою білий

279 грн
Опис

Розмір, см
50*70 310₴
70*70 440₴
Колір Білий
Клас напівм'яка
Країна-виробник Україна
Тканина Мікрофібра
Наповнювач Антиалергійне 100% силіконізоване волокно (кульки)
Вага наповнювача, г 550, 800

Подушка Nordic Comfort+ це доступний комфорт нічного відпочинку. Якісний та недорогий виріб. Подушка добре підтримує голову. В міру набита наповнювачем. Добре тримає форму та відновлює її після сну. Подушка представлена різними розмірами, що дає змогу підібрати варіант для всієї родини, в залежності від віку та потреб. Крім того, ви маєте змогу підлаштувати під себе висоту та добрати наповнювач. Що зробить подушку щільнішою чи м’якішою, в залежності від потреб.

Чохол подушки Nordic Comfort+ пошито з сучасного матеріалу мікрофібри. Це приємна на вигляд і на дотик, зносостійка тканина. Він підсилений вистебом у формі зигзагу. Що робить подушку пружнішою, допомагає краще тримати форму. Наповнювачем виступає волокно, що складається з силіконізованих поліефірних кульок. Даний матеріал не втрачає м`якість і пружність. Пропускає повітря – необхідне для відводу зайвого тепла і вологи від обличчя сплячої людини.

Подушку Nordic Comfort+ можна прати в сучасних пральних машинках. Вона добре витримує температурний режим до 40С. Її можна віджимати. Вона не всотує воду, а тому швидко сохне. Для того, аби служила довше рекомендуємо збивати подушку до сну та після сну. Це значно подовжує експлуатаційний період подушки.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50x70

Схожі товари