Всі категорії
Додати товар

Ортопедична подушка mline athletic pillow m

1750 грн
Опис

MLINE Athletic Pillow M

Стан прекрасний!
На змінному чохлі є нюанс, фото прикріплено.

Інформація про Продукт:

Хороша подушка може запобігти багатьом проблемам зі спиною та шиєю. Тому важливо, щоб Ваша подушка була правильної форми та висоти, щоб ви могли прийняти розслаблену позу для сну. Подушка виготовлена з революційної в’язко-еластичної піни, яка гарантує, що Ваша подушка ідеально прилягає до Вашого тіла. Крім того, усі подушки серії M забезпечують максимальну вентиляцію та гігієну під час сну.

Спортивна подушка лінії MLINE гарантує, що Ваш хребет знову розтягнеться вночі, Ваші м’язи зможуть оптимально розслабитися, а Ваша кров краще циркулює.

Воронкоподібна увігнутість у подушці утримує Вашу голову в найкращому положенні.

Універсальна спальна сторона
Подушка Athletic Pillow має високу та низьку сторону для сну. Завдяки цьому подушка підходить для всіх!

Розмір подушки: 36 см х 50 см х 8/12 см

Виріз на плечі
Виїмка для плеча дає м’язам шиї, шиї та плечей можливість розслабитися та оптимально відновитися.

Шийний розріз
Канавка для шиї утримує Вашу шию, а отже, і голову в центрі подушки, залишаючи шию вільною для оптимальної циркуляції крові в голові.

Вушна виїмка
Якщо Ви спите на боці, вушна ніша запобігає натисканню на вухо. Крім того, додаткова ніша забезпечує оптимальну вентиляцію.

Форма метелика гарантує, що голова залишається посередині подушки, а шия належним чином закрита. Виїмка на шиї залишає шию вільною, що захищає нерви та кровоносні судини. Подушка Athletic Pillow з лінійки M має дві висоти, тому підходить для людей з широкими та вузькими плечима. Увігнутість посередині подушки запобігає нахилу голови в повному розслабленні. Це дозволяє уникнути тертя на шийному відділі хребця, і люди з проблемами шиї отримають величезну користь від цієї подушки. Нарешті, подушка має отвір посередині, який зменшує тиск на барабанну перетинку і таким чином запобігає пошкодженню вестибулярного органу.

Ціна в інтернеті = 149€ (~6000 гривень)

Дивіться мої інші оголошення, у профілі ще багато цікавих, брендових і гарних речей)

Відправляю по передплаті на карту ПриватБанк або Безпечною оплатою Шафа через кнопку «Купить», Новою Поштою або Укрпоштою.

Наложеним платежем Новою поштою відправляю з передплатою за доставку на карту ПриватБанк = 150 гривень.

Всім гарного настрою і вдалих покупок!

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари