Всі категорії
Додати товар

Подушка антиалергенна 50*70 см стьобана світло-сіра

299 грн
Опис

Подушка Comfort Standart виготовлена з антиалергенних матеріалів. Вони не вбирають бруд, запахи та піт. Їхня структура гарантує природний для людини рівень вентиляції. Забезпечить комфортний сон спекотним літом і холодною зимою. Підійде людям із чутливою шкірою та схильним до алергії.

Тканина чохла подушки — мікрофібра білого або молочного кольору. Чохол має декоративне стьобання. Таке рішення посилює його. Дає змогу краще тримати форму. Мікрофібра — приємний матеріал, що чудово замінює натуральні аналоги. Забезпечує подушці всі переваги виробів із натуральних тканин. Позбавлений їхніх вад.

Наповнювач у подушці Comfort Standart — волокно, що складається з безлічі силіконізованих поліефірних кульок. Це пружний, м'який матеріал, що пропускає повітря й не вбирає вологу. Від натуральних аналогів волокно вирізняється невисокою вартістю, антиалергенністю й антибактеріальністю. Воно не вбирає запахи та чудово витримує прання та сушіння — не збиваючись у грудку.

Подушка Comfort Standart — приклад якості та практичності. Вона має естетичний дизайн. Виготовлений із недорогих, але якісних матеріалів. Приємно відрізняється від натуральних аналогів за ціною. Може стиратися в машинці-автоматі та швидко сохне в природних умовах.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 50x70
Продавець
garna-rich
Garna Rich
Одеса
19% виконаних замовлень
Була

Схожі товари