Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Етно подушка, вишита подушка, українська подушка

1400 грн
Опис

"Етно Квітка" - це наш сімейний бренд, що втілює в собі багатий спадок української культури через розкішні прикраси та декор для дому ручної роботи. Наші вироби перенесуть вас в чарівний світ старовинних українських традицій, де деталі мають значення.
За допомогою килимової вишивки ми втілюємо старовинні ткацькі орнаменти та узори хрестиком надаючи їм нового життєвого дихання. Наші віночки та вишиті вироби вже завоювали популярність в понад 15 країнах світу, допомагаючи поширювати українську культуру та традиційні етно мотиви. З "Етно Квітка" Ваш дім стане оазисом традиційної краси та відчуттям спадку, який переймає серця наших клієнтів.

"Етно Квітка" - це ваша особлива путівка в світ української етнічної спадщини, де кожна прикраса та декор для дому створені з найбільшою любов'ю та ретельністю. Наші роботи - це не просто вироби, а справжні твори мистецтва, які переповнені глибоким значенням.

Ми пишаємося тим, що наші вироби знаходять свій шлях до сердець людей у різноманітних країнах світу, допомагаючи поширювати красу та глибокий сенс української культури.
З "Етно Квітка" кожен предмет стає зв'язком з минулим і мостикує нашу спадщину з сучасністю, надихаючи Вас долучитися до цієї чудової подорожі українськими традиціями.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари