Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Прямокутна в'язана декоративна подушка

1850 грн
Опис

Декоративна в'язана подушка пов'язана мною гачком. Така подушка стане прикрасою вашого дивана, ліжка або крісла. На ній зручно відпочивати. Таку подушку зручно підкладати під спину, якщо Вам доводиться довго сидіти на дивані або кріслі. На ній можна спати. А якщо Ви любите подорожувати на машині, то така подушка не тільки прикрасить салон автомобіля, але і зробить відпочинок в шляху більш приємним. Для в'язання я використовувала якісну турецьку пряжу. До складу якої входять 55% бавовна, 45% поліакрилу. Завдяки такому складу пряжі подушка прослужить довгий час і не втратить свій вигляд. Подушка приємна на дотик, не колеться, м'яка. Не викликає алергії і підходить дітям. Основні кольори бежевий, молочний шоколадний. Додаткові кольори зелений, жовтий і коричневий. Чохол подушки зшитий з 100% бавовна. Наповнювач холофайбер вищого сорту.

РОЗМІР Довжина 65 см Ширина 43 см

ДОГЛЯД можна Прати в машині в режимі вовни або руками при температурі води 30 градусів. Сушити в горизонтальному положенні.

НА ЗАМОВЛЕННЯ У такій же техніці до цієї подушці можуть бути пов'язані квадратні або круглі подушки і ковдру будь-якого розміру.
Додаткові характеристики:
Колір: Білий
Колір: Жовтий
Колір: Зелений
Колір: Коричневий
Матеріал: Хлопк
Колір: Жовтий
Колір: Коричневий
Колір: Кава з молоком
Колір: Пісочний
Колір: Різні кольори
Колір: Бурштиновий
Матеріал напірника/чохла: бязь
Застібка наволочки: стандартна блискавка
Ортопедичні властивості: Так
Тип: Анатомічна
Тип: Антиалергенні
Тип: Декоративні
Тип: Дитячі
Тип: Для вагітних
Тип: Для медитації
Тип: Для стільців
Тип: Ортопедичні
Наповнювач: Холлофайбер
Розмір: 40х60

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Бежевий

Схожі товари