Всі категорії
Додати товар

Електричне простирадло lux

840 грн -1% 835 грн
Опис

Електричне простирадло LUX

У мене така сама користуюся не один рік
Тим більше зараз у такий час треба придбати таку річ

Електропростирадло YASAM 120x160 - Туреччина (Електро простирадло - термошов - байка електропростирадла забезпечує рівномірний розподіл тепла на всій площі простирадла.
Рекомендується для людей, які дбають про своє здоров'я.
Заспокоює невралгії, допомагає розслабити м'язи та покращує кровообіг.

Рекомендується при лікуванні симптомів артриту та ревматизму.

Забезпечує швидкий та рівномірний розподіл тепла. Це дозволяє вам із задоволенням відпочити в теплому ліжку всього за кілька хвилин після включення електропростирадла. Виготовлена ​​з м'якої та ніжної байки.

Характеристики:
Тип живлення: від мережі
Матеріал: байка
Кількість режимів нагріву: 2 Розмір: 120x160 см
Країна виробника: Туреччина Виробник YASAM
Час нагріву: 10 хв
Кількість температурних режимів: 2
Максимальна температура нагріву: 50 град.

Машинне прання: ні
Мінімальна температура нагріву: 35 град.
Живлення: Мережа 220В Потужність що споживається: 88 Вт
Використовувати електропростирадло слід відповідно до наступної інструкції: Спочатку слід розстелити електропростирадло між матрацом і постільною білизною (не підкладаючи електропростирадло під голову, а розташовуючи на рівні тіла) Включити електропростирадло в режимі 2 за 1 годину до сну, для прогрівання ліжка. Лягаючи в ліжко переключити електропростирадло на режим 1. Після сну, якщо немає необхідності в подальшому використанні вимкніть електропростирадло і відключіть шнур з розетки.
Не використовуйте як підстилку або подушки; слід уникати надмірного перегинання проводів усередині електропростирадла. Уникайте проколів електропростирадла гострими предметами.
Забороняється прати електропростирадло в пральній машині і прасувати праскою. Дозволяється лише локальне прання (проте волога не повинна потрапляти на перемикач). При правильному використанні, електропростирадло абсолютно безпечне і нешкідливе.
Рекомендується транспортувати електропростирадло в оригінальній упаковці, це допоможе вберегти її від вологи та забруднення.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 120x160
Принт:
Без принту