Всі категорії
Додати товар

Розкішний постільний комплект, постільна білизна, бавовна від tcm tchibo (чібо), німеччина

770 грн
Опис

Розкішний постільний комплект, постільна білизна, бавовна від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (2644).
__________________________
Варіант 1.
підковдра 1 шт.
розмір орієнтовно - 157 см*221 см

наволочка 1шт.
розмір орієнтовно - 97 см*67 см
__________________________
Варіант 2.
підковдра 1 шт.
розмір орієнтовно - 163 см*215 см

наволочка 1шт.
розмір орієнтовно - 101 см*67 см
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Ця постільна білизна змушує вас почуватися комфортно із самого початку. Це пов'язано не тільки з їх свіжим зовнішнім виглядом, але, перш за все, з напрочуд м'якою і м'якою натуральною бавовною. Комплект постільних речей, що складається з двох частин, особливо всмоктувальний і не залізний. І чохол легко піддається, бо підковдра та подушка забезпечені застібками-блискавками.

колір:
синя, голуба, біла смужка

матеріал:
100% бавовна (від органічного землеробства).
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка на наступний день після оплати за Ваш рахунок. При відправленні ставлю реальну оціночну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість - прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, в наявності багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на заміри. Повернення та обмін не передбачено, задавайте питання, з радістю на них відповім.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40x60
  • 160x110
  • 160x200
  • 160x220
Принт:
Абстракція