Всі категорії
Додати товар

Розкішна фланелева постільна білизна, комплект від tcm tchibo (чібо), німеччина

1130 грн
Опис

Розкішна фланелева постільна білизна, комплект на змійці від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (3495).
__________________________
наволочка 1 шт
розмір орієнтовно - 80 м*80 см

підковдра 1 шт
розмір орієнтовно - 204 см*135 см
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Зима буде затишною, тому що в цій темно-синій фланелевій білизні з відбитком сніжинки прохолодні дні раптом здаються досить теплими. М'яка та злегка відшліфована бавовна для цієї додаткової порції тепла. Що складається з чистої органічної бавовни, фланелева постільна білизна не тільки зігріває і зігріває, але і є дуже поглинаючим. Вбудована застібка-блискавка також дозволяє легко та швидко надіти ліжко і тим самим створює більше часу для зимових обіймашок.

Колір
Темно синій

Матеріал
100% бавовна (від органічного землеробства).
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка наступного дня після оплати за Ваш рахунок. Під час відправлення ставимо реальну оцінну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість – прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, є багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на виміри. Повернення та обмін не передбачено, ставте запитання, з радістю на них дайте відповідь.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 70x70
  • 130x190
  • 130x220
Принт:
Абстракція Новорічна тематика