Всі категорії
Додати товар

Велюрова постільна білизна шанель (мікрофібра). розміри 1,5/2сп/євро - тепле та м'якеньке

2080 грн
Опис

Постільна білизна Шанель з мікрофібри - справжня прикраса спальні, та гарний подарунок. Таку постіль не потрібно "ховати" під покривалом, бо велюрова підковдра сама по собі виконує цю функцію.
Теплий комплект постільної білизни з мікрофібри (велюру) не тільки добре зігріває, та й дуже приємний тактильно до тіла. Висока стійкість до зносу, короткий ворс, на якому не з'являються катишки навіть через численні прання - відмінний варіант постільної білизни, яка зігріватиме вас в холодну пору.
Постільна з мікрофібри ми робимо в 3х розмірах:

1,5-спальний комплект постільної білизни - 2080 грн/комплект
Підковдра на блискавці: 150x215 см
Простирадло: 150x215 см
Наволочки на блискавці (2 шт): 50х70 см

2х спальний комплект - 2600 грн/комплект
Підковдра на блискавці: 180x215 см
Простирадло: 200x215 см
Наволочки на блискавці (2 шт): 50х70 см

Євро комплект постільної білизни - 2925 грн/комплект
Підковдра на блискавці: 200x215 см
Простирадло: 215x240 см
Наволочки на блискавці (2 шт): 50х70 см

Так, це не найдешевша утеплена постільна білизна, з того, що можна купити. Але враховуючи якість і щільність тканини (320 гр/м.кв.) - ця постільна білизна прослужить значно довше, витримати більше циклів прання ніж дешевші комплекти. Та й тепло воно тримає значно краще (знову таки щільність тканини грає свою роль).
М'яка, тепла постільна білизна не подразнює шкіру, гіпоалергенно, зберігає тепло, легко стирається, швидко сохне, не розтягується і не дає усадки. Незважаючи на наявну ворсистість, поверхня комплекту не схильна до виникнення катишок.

У холодні зимові ночі ви будете в теплі, а ваш сон міцним та солодким. М'яка тепла постільна білизна сподобається всім членам сім'ї, принесе багато позитивних емоцій!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Принт:
Абстракція З геометричним принтом

Схожі товари