Всі категорії
Додати товар

Постіль ранфорс

1630 грн
Опис

Тип комплекта: євро
1 х Підодіяльник: 200 х 220 см
1 х Простирадло: 180 х 200 см +30 см (бортик)
2 х Наволочка: 50 х 70 см
Тканина: ранфорс (варена бавовна)
Склад: 70% відновлена бавовна, 30% поліестр
Виробник: Туреччина
Опис
Постільна білизна з переробленої вареної бавовни – це інноваційний підхід до виготовлення текстильних виробів, де бавовняна тканина пройшла через спеціальний процес варіння, що надає їй особливу м’якість, текстуру та комфорт. Основними етапами цього процесу є прання та обробка тканини під підвищеною температурою.
Recycled Cotton – це пряжа, зіткана із залишків. Залишки можуть бути різні – це і сира бавовна, і обрізки матеріалів, джинсова тканина, різні види ниток. Для виробництва нової пряжі обрізки спочатку подрібнюють і отримують волокнисту масу, яка чимось нагадує вату. Це і є нова сировина. Потім із цієї маси витягують нитки, з яких тчуть нову пряжу. При цьому матеріал виходить дуже екологічним, тому що сировина для нього спеціально не вирощувалася.
Ціна 1630 грн
#пледзмусліну #літнійпледкупити #пледимагазинукраїна
#плед #покривало #текстиль #постільнабілизна #постіль #дивандек #виробизтекстилю #набіррушників #серветкидлякухні #рушникикупити #літняковдра #магазинпостільноїбілизни #постільнабілизнасатин #постільукраїна #текстильукраїна #велюровийплед #постільбязь #кухоннірушники #постільфланель #ковдра #дитячабілизна #ковдра4сезони #бавовнянепокривало #подушка

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бордовий
Розмір:
  • Другой
Продавець
oks_n85
Брендяшка Ксю
11% виконаних замовлень
Була