Всі категорії
Додати товар

Комплекти постільної білизни

540 грн
Опис

Здійснюємо доставку на всій території України.
Доставка здійснюється транспортними компаніями (Нова Пошта, Автолюкс, Делівері, Ін-Тайм, Meest Express та ін.),
після 100% оплати замовлення, на карту Приват Банка або накладеною платежетою в транспортній компанії.
Вартість доставки оплачує покупець.
Наші контакти:
МТС (**************
Киевстар (**************

Постільна білизна, бязь: щільність 120 г/м2, (бавовна 52%, поліестер 48%) ,

Полуторний: простирадло 150х210 см, підковдра 145х210 см, наволочки 2 шт. на вибір:
комплекти з подушками 70х70, ціна 550 грн.
комплекти з подушками 50х70, ціна 540 грн.

Двоспальний: простирадло 180х210 см, підковдра 175х210 см, наволочки 2 шт. на вибір:
комплекти з подушками 70х70, ціна 630 грн.,
комплекти з подушками 50х70, ціна 620 грн.

Євро: простирадло 200х220 см, підковдра 200х220 см, наволочки 2 шт. на вибір:
комплекти з подушками 70х70, ціна 725 грн.
комплекти з подушками 50х70, ціна 715 грн.

Сімейний: простирадло 220х220 см, підковдри 145х210 см 2 шт., наволочки 2 шт. на вибір: комплекти з подушками 70х70, ціна 960 грн.,
комплекти з подушками 50х70, ціна 950 грн.

БЯЗЬ «GOLD»
Склад матеріалу та його експлуатаційних характеристик: виробляється в Пакистані, сертифікується в Україні; складається з бавовняних і поліестерових ниток (80/20%); вирізняється високою щільністю — 130 г/м2.; має бездоганну якість;
пропонується в різноманітності кольорів; невибагливий у догляді; довго зберігає початковий колір; має тривалий термін експлуатації.
Наявність незначної кількості синтетичних ниток робить тканину стійкою до механічних пошкоджень і розривів, що робить її довговічною, позаяк під час виготовлення полотна GOLD додають поліестеру — ту саму ЗОЛОТУЮ нитку, що надає йому додаткова гладкість і забезпечує малу м'якість. Цей критерій, як і підвищена щільність, пояснюють і вищу ціну цієї тканини.
Недостатків тканини практично не простежується, єдине, що можна помітити — це відсутність чітко окресленого блиску, а також поява невеликих ковтунців у разі її частого використання.
З огляду на ці показники, можна сміливо сказати, що бязь GOLD практично не поступається за експлуатаційними та іншими характеристиками більшості бавовняних тканин. Оскільки її виготовляють у Пакистані, де текстильна промисловість —
одна з найсильніших галузей країни, то в якості продукції можна не сумніватися. Постільна білизна з цього матеріалу слугуватиме не один сезон, а також забезпечуватиме комфортні відчуття.
Пошиття комплеклу армованою ниткою, що робить шви з подвійною підгинкою дуже міцними та довговічними. Уход за бязью:
Куплений комплект постільної білизни необхідно перед використанням випрати це, усуває фабричний запах, робить білизну м'якшою, адже нова бязь досить жорстка.
Треба звернути увагу на те, що після прання білизна може дати невелике зсідання, приблизно 5%. Тому наше виробництво дає ті відсотоки на зсідання, не переживайте, якщо постільну білизну буде трохи великувато навіть після першого прання згодом вона посяде.
Прати постільну білизну, виготовлену з бязі, можна на режимах прання з температурою від 30 до 60 градусів. Прання в автоматичній пральній машині бязь переносить добре, не вимагає особливих засобів, досить купувати звичайний порошок або гель для прання в пральній машині. Те саме стосується і кондиціонерів — їх можна використовувати, не боячись зіпсувати тканину.
Прати бязеву постільну білизну треба окремо від білизни з інших тканин. Якщо цього не дотримуватися, воно може дуже швидко стати грубим.
Під час прання треба вивертати наволочки та підковдри навиворіт, це дасть змогу довше зберегти яскравість тканини.
Режим прання може бути і звичайним (бавовна), але краще вибирати делікатне прання з кількістю обертів до 600-800 на хвилину.
Якщо ставити максимальний віджим, білизна після прання погано прасуватиме й швидше втратить гарний зовнішній вигляд.
Перед сушінням білизна потрібно добре струсити. Сушити його краще на свіжому повітрі, в ідеалі на вулиці або на балконі з відкритим вікном.
Для легкого прасування знімати випрану постільну білизну з бязі треба трохи раніше,...

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
nadezhda23502
nadezhda23502
Була

Схожі товари