Всі категорії
Додати товар

Постільна "сердечка" фланель

880 грн
Опис

Постільна білизна з фланелі зігріє вас в холодні осінні чи зимові ночі. Важко уявити собі тканина більш м'яку, комфортну і затишну,крім того, фланель відрізняється оригінальним дизайном. Підібрати варіант можна абсолютно на будь-який смак. Щоб фланелевою постільна білизна служило довго і зберігало свій зовнішній вигляд, необхідно знати правила по догляду за даним видом тканини. 1. Стирка постельного белья из фланели допустима как ручная, так и машинная. При этом можно использовать любые средства (стиральные порошки, гели). Нежелательно использование агрессивных средств, особенно на основе хлора, потому что это может привести к ослаблению волокон ткани.
2. Первый раз перед использованием постельное белье из фланели рекомендуют стирать в прохладной воде. В последующих циклах температуру можно повышать до 60-90°С.
3. Для сильнозагрязненного постільної білизни з фланелі використовують спеціальні засоби (плямовивідники для делікатних тканин) або замочують у миючому розчині, а потім перуть. Фланель не рекомендується із зусиллям терти милом, це призводить до скочування верхнього ворсистого шару і утворення «катишків».

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари