Всі категорії
Додати товар

Простирадло на резинці 160*200+ 2 наволочки 50*70 з мікрофібри "серця"

1500 грн
Опис

Комплект простирадло на резинці та наволочки з мікрофібри - чудовий варіант зимової постільної білизни. М'яка та тепла мікрофібра у якості простині - ідеальний варіант для прохолодних зим, не самого працюючого отоплення та для тих хто просто віддає перевагу максимально комфортним умовам свого відпочінку.
Наші простирадла та наволочки з мікрофібри звістно не найдешевший на ринку України варіант, але якщо звернути увагу на щільність 320 гр/м.кв. - одразу багато чого прояснюється. Мікрофібра такої плотності не лише тепліша за більш дешеві аналоги, але й гарантованно не розлізеться після 6-8го прання, на відміну від дешевших аналогів. До того ж, ураховуючи нинішні ціни - вартість такого чудового комплекту постільної білизни досить невисока.

Розміри простирадла на резинці 160*200*20 см
Розміри наволчок (у комплекті - 2 шт) 50*70 см
канина: велсофт (мікрофібра) 320 гр/м.кв.

Велсофт – м'яке трикотажне полотно, що має двосторонній ворс. Для його виробництва використовують тонку нитку поліестеру. Завдяки чому в тканині вдало поєднуються легкість та міцність, м'якість та стійкість до зносу.

М'яке, тепле простирадло не дратує шкіру, гіпоалергенне, зберігає тепло, легко стирається, швидко сохне, не розтягується і не дає усадку. Незважаючи на наявну ворсистість, поверхня не схильна до виникнення котів.

У холодні зимові ночі ви будете в теплі, а ваш сон міцним та солодким. М'яке тепле простирадло сподобається всім членам сім'ї, принесе масу позитивних емоцій!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 160x200

Схожі товари