Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Простирадло 120х160 см, туреччина.

2200 грн
Опис

Электропростынь Yasam (Termosoft), 120х160 см, Туреччина. Оригінал. Спите в теплі!ОПИС: Оригінальна электропростынь "Yasam" - справжнє турецьке якість! Купуйте собі і своїм близьким - якість і тепло Вас порадують! Нетканий, приємний на дотик матеріал электропростыни з'єднаний за допомогою термошвом (Termosoft), тобто без ниток які будуть в перспективі вилазити. Нагрівальні елементи всередині электропростыни знаходяться у сучасній силіконовій ізоляції і не бояться вологи, розташовані по всій площі і нагрівають всю поверхню. Электропростынь поможет согреться в плохо отапливаемых помещениях, в лечебных целях для прогрева, или для экономии электричества на обогрев ведь она очень экономична и потребляет всего от 40 до 88 Ватт.

Достаточно положить электропростынь на кровать (под обычную простынь), накрыть одеялом и включить её за 20-30 минут перед сном на второй режим (прогрев), потом переключить на первое положение (чтобы не было жарко) и лечь в тёплую постель.

1-й режим сон ~ 25 градусов Цельсия.

2-й режим прогрівання ~ 50 градусів Цельсія.Середня температура видається электропростыней відповідає стандартам TSE і становить 37 градусів Цельсія - це температура комфорту для людини, тіла не треба боротися з низькою температурою навколишнього, приємне тепло дасть розслабитися м'язам і тілу і забезпечить комфортний сон або відпочинок, або дасть безпечно зігрітися з холоду. За відгуками покупців їх використовують у лікувальних цілях(прогрівають), для розслаблення при масажі, беруть для обігріву циплят, кладуть під підлогу килим(а-ля тепла підлога) і! таки використовують в якості елементів теплої підлоги ложа під линнолиум. Основні характеристики: Розмір - 120х160х0,7 см Напруга живлення - 220 В Довжина элетрошнура - ~ 150 см Споживання електроенергії - 44 - 88 Ват Режимів температури - 2 (сон~25 & прогрів ~50 C*) Виробник - Yasam, Туреччина

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
al-ger
АНГЕЛ
Харків
50% виконаних замовлень
Була