Всі категорії
Додати товар

Щітка універсальна для чищення щілин, що обертається на 360 градусів gap brush and703

198 грн
Опис

- Обертова насадка щітки: атакуйте кожен кут за допомогою обертової насадки щітки для чищення щіток, яка здатна працювати під різними кутами та поверхнями, не залишаючи кутів для первозданного будинку.
- Інноваційне чищення: нахилені назовні V-подібні щетинки нашої щілинної щітки ефективно та легко видаляють бруд, не пошкоджуючи плитку. Помірна твердість забезпечує ретельне очищення, залишаючи кути бездоганними й освіжними.
- Усуньте безлад на руках: завдяки нашій щітці для чищення щілин руки більше не будуть брудними. Обладнана хвостовою лопаткою і лопаточкою на кінці насадки щітки, вона ефективно видаляє стійкі плями, як-от накип і клей, у вузьких щілинах, роблячи прибирання легким.
- Ергономічний дизайн: Завдяки ергономічному дизайну нашої щітки для чищення щілин ви матимете зручну ручку, що дає змогу застосовувати рівномірну та достатню силу в обмеженому просторі. Протиковзний матеріал і отвори дають змогу ефективно зберігати його, підвішуючи, гарантуючи, що він не зіслизне, і створюючи доступніші варіанти очищення.
- Гнучка опція очищення: очищайте стоки, стоки в підлозі, проміжки, кути та багато іншого за допомогою цієї універсальної щітки для чищення щілин. Цей інструмент ідеально підходить для декількох сцен, спрощує прибирання і є незамінним помічником для всіх, хто хоче зберегти свій простір у чистоті.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?