Всі категорії
Додати товар

Механічна щітка підмітальна машина leifheit

300 грн -34% 200 грн
Опис

Швидке прибирання за допомогою підмітальної машини Leifheit.

Завдяки механічному приводу підмітальна машина Leifheit не тільки працює без електрики, але й може використовуватись різними способами на гладких підлогах!
Зручно використовувати на кухні для швидкого прибирання крихіт з підлоги. Все швидко і легко збирається в спеціальний контейнер. Мені було зручно, коли маленька дитина ще не навчилася охайно їсти печиво, цей прилад завжди стояв у кутку біля кухонного стола і все що падало з рота))) швидко прибиралося потім без зайвих рухів, не треба було бігти за віником з совком або включати класичний пилесос, чи вже як зараз запускати робот-пилосос. Тобто цей пристрій зручно використовувати точково. Для прибирання всієї квартири він не підходить. Це більше для зручності в моменті.

Б/у, стан на 4-. Є нюанс на ручці, останнє кріплення біля щітки зломався фіксатор, він не тримає, але все працює, як варіант можна закріпити скотчем, але ми користувалися і так, там не важко пристосуватися.

Вартість символічна, нюанси в ціні враховані. Бажано самовивіз, бо ручка вже не складається (вірніше, я боюся, що зламаю ті фіксатори, як внизу).

Стан: Хороший
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize