Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Ведро со шваброй

650 грн
Опис

Швабра-стрічка відтискна з відром і спеціальною кришкою, завдяки якій ви з легкістю вимиєте та вичавите ганчірку, не торкаючись до неї руками та не знімаючи її зі швабри. Від вас вимагається всього кілька рухів. Кришка створена так, що вичавити тканинну насадку можна, просто зануривши її в спеціальний відтискний отвір.

Насадка для швабри виготовлена з мікрофібри, що має надтонку структуру волокна та спроможну утримати вологу довше, ніж бавовняна швабра. Мікрофібра — це універсальна насадка, яка підійде як для сухого, так і для мокрого прибирання. Є екологічно чистим продуктом і повністю нешкідливим для будь-яких поверхонь.

Принцип роботи:

Швабра дуже проста у використанні. Вам будуть потрібні мінімальні фізичні витрати під час прибирання. Кришка відра має спеціальну конструкцію, якою передбачені два отвори: перше слугує для промивання швабри, друге для віджимання зайвої вологи. Отже, вам знадобиться всього кілька рухів, і швабра готова до продовження збирання. Система сушіння та зливання така проста, що ви зможете працювати тільки однією рукою.

Ручка швабри виготовлена з високоміцної неіржавкої сталі, має розбірну структуру, завдяки чому ви зможете регулювати її довжину. Особливо така система припаде до душі людям, які мають проблеми зі спиною — нахилятися і проводити довгий час у зігнутому стані більше не доведеться. Головку швабри можна регулювати та встановлювати в потрібних положеннях для ефективнішого збирання. Також змінюється положення ручки залежно від проведених робіт.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?