Всі категорії
Додати товар

Універсальна поворотна швабра titan twist mop з системою віджиму

439 грн
Опис

ws58887
уточнюйте наявність будь ласка
Швабра універсальна Titan Twist Mop обертається на 360 градусів з віджиманням для вологого прибирання

Прибирання квартири – заняття не з легких. Для хорошої і правильної прибирання в будинку потрібно мати відповідні пристосування, які явно допоможуть збільшити якість прибирання, а так знизити навантаження. Вашій увазі пропонується Універсальна поворотна швабра – Titan Twist Mop.

Швабра Titan Twist Mop є революційною в сфері вологого прибирання в приміщенні. Зручна довга поворотна ручка, телескопічного типу допоможе прибрати будь-яке забруднення. Шарнирная “голова” швабри обертається на 360 градусів для можливості проведення прибирання в місцях, де звичайна швабра просто нездатна протиснуться.

Окремо хотілося б сказати про очищуючий елемент швабри Titan Twist Mop.Как вже зрозуміло з назви, в швабрі Titan Twist Mop використовується “мопа” – ганчірочка з мікрофібрових волокон, які завдяки своїй структурі здатні швидше вбирати вологу і затримувати між волокон різний бруд і сміття.

Відтепер Вам не доведеться мочити руки для вичавлювання ганчірки, швабра Titan Twist Mop має технологію віджиму, який дозволяє не знімати ганчірку.

Досить просто провернути ручку і підстава швабри акуратно складеться вдвічі, при цьому сама ганчірка закрутиться в спіраль, що дозволить максимально якісно віджати ганчірку навіть не торкаючись до неї руками.

Характеристики:

Обертається на 360 градусів
Підходить для різних поверхонь
Можна прати в пральній машині
Матеріал: поліестер нейлон
Комплектація:
1 х телескопічна ручка
1 х ганчірочка з мікроволокна
1 х підставка на магнітному кріпленні
Інструкції по догляду за виробом Titan Twist Mop

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?