Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Швабра nordic stream 160 см з гнучкою штангою (15360)

1734 грн
Опис

Унікальна гнучка швабра для вологого прибирання шведського бренду Nordic Stream призначена для ефективного прибирання всіх типів твердих підлогових покриттів (дерев'яного паркету, плитки тощо).
Швабра має виготовлену з нержавіючої сталі телескопічну ручку, завдяки гнучкій частині довжиною 40 см забезпечується додатковий доступ при прибиранні важкодоступних місць (під ліжком, диваном, шафою).
Швабра складається з ергономічної ручки, гнучкої штанги, тримача-флаундера та змінної насадки – мопа.
Міцна ергономічна ручка з нержавіючої сталі має телескопічну конструкцію та регулюється на необхідну довжину (від 90 см до 160 см), надійно фіксується і захищена від мимовільного складання надійним пластиковим фіксатором. Гнучка штанга, яка вбудована в ручку, збільшує доступ до важкодосяжних місць, сприяє високій якості прибирання з мінімальними зусиллями.
Плоска міцна пластикова насадка тримач - флаундер, з'єднана зі змінною насадкою - моп, тип кріплення насадки - кишеня.
Система, Квік клік (Quick Click), розроблена компанією Nordic Stream, дає можливість швидко та легко змінювати насадки для різних видів прибирання.
Насадка – моп є багаторазовою, виготовлена з високоякісної мікрофібри з розділеними волокнами, складається: з поліестеру - 88%, поліаміду -12%, видаляє пил, рідкі забруднення, воду, не залишає розводів і витримує прання при температурі до 60 градусів Цельсія.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?