Всі категорії
Додати товар

Irobot braava 390t - робот-натирач, для сухого та вологого прибирання.

5000 грн
Опис

iRobot Braava 390T - робот-натирач, призначений як для сухого, так і для вологого прибирання твердих покриттів (плитка, лінолеум, ламінат, паркет).

Braava 390 орієнтується в приміщенні завдяки влаштуванню NorthStar Navigation Cube. Дана система навігації дозволяє роботові-натирачу з точністю до сантиметра визначати місця, де знаходяться меблі, яка геометрія приміщення, і де вже було проведене прибирання, а де ще потрібно прибирати.

iRobot Braava 390 дуже простий в експлуатації і не вимагає ніякого програмування. Досить розташувати навігаційний куб NorthStar Navigation Cube в приміщенні, де ви хочете провести прибирання, натиснути одну кнопку і Braava 390 T почне цикл прибирання. Після завершення циклу, робот-натирач повернеться на вихідну позицію, просигналізує вам про завершення прибирання і вимкнеться.

У наборі до Braava 390, ви отримуєте 2 знімних магнітних модуля (для сухого і для вологого прибирання). Відрізняються вони тим, що модуль для вологого прибирання має резервуар для рідини, куди можна заливати воду, або миючий засіб. У процесі прибирання рідина подається на серветку, і підтримує її у вологому стані. Модуль для сухого прибирання не має резервуара для рідини, і використовується в разі сухого прибирання.

Залежно від режиму прибирання, який Ви вибрали, робот-натирач буде працювати і пересуватися по двох абсолютно різних алгоритмах:

в режимі сухого прибирання - Braava 390 рухається прямими лініями по всій поверхні підлоги. «Всуху» робот-натирач може прибрати до 93 кв. м. на одній зарядці акумулятора;
в режимі вологого прибирання - Braava 390 рухається «ялинкою», імітуючи прибирання звичайної шваброю. У вологому режимі робот-натирач здатний прибрати приміщення площею до 35 кв. м. - така площа прибирання визначається обсягом рідини, яку можна залити в контейнер.

Зовсім НОВИЙ, не використовувався! Був подарений.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tashakorn
tashakorn
Супер-продавець
Нововолинськ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?