Всі категорії
Додати товар

Швабра стрічка для швидкого прибирання з віджиманням spin mop 360 з мікрофіброю

230 грн
Опис

Швабра-стрічка для швидкого прибирання з віджиманням
Spin Mop 360 з мікрофіброю
Швабра стрічка з відтискачем Spin Mop 360 штанга швабри телескопічна. Виготовлена з металу, що забезпечує надійність і довговічність і витримує великі навантаження. Конструкція така, що ручка може змінювати кут нахилу, тому швабра легко проникає під дивани, шафи та комоди. Плюс також у тому, що довжину ручки можна регулювати самостійно.

— Основа (платформа) обертається на 360 градусів. Як насадка використовується мікрофібра. Її перевага в тому, що вона вирізняється підвищеною поглинанням. Накладка кріпиться на липучки, не зісковзує й не відходить. Також мікрофібра підходить для миття ламінату та паркету, чого не можна сказати ні про мотузкові, ні петельні, ні бавовняні мопи. У мікрофібри є ще переваги перед іншими матеріалами. Так, акрилові мопи погано вбирають, бавовняні, вбирають добре, але на них накопичуються бактерії, і вони схильні до гниття. Мікрофібра, яка використовується в Cleaner 360 не гниє, легко очищається від бруду, має антибактеріальні властивості, вбирає велику кількість вологи, захоплює пил і бруд, відрізняється зносостійкістю. Насадку можна прати руками або в пральній машині. Сушити природним способом.

— У конструкції передбачена спеціальна насадка з вертикальним віджиманням, яка прибирає зайву воду з мікрофібри та видаляє сміття, зокрема добре справляється з волоссям. На ручці є механізм (важіль), який приводить у рух віджимання. Платформа повертається й проходить через віджимальний блок. Потім повертається у вихідне положення. Прес має додаткову вставку для кращого віджиму та вирізняється міцною конструкцією.
Переваги швабри:

1. Жодних розводів і зайвої води. Ідеально чиста підлога за лічені хвилини

2. Прибирання з комфортом Ваша спина не болитиметься. Вам не доведеться повзати по підлозі, щоб дістатися до найважчих місць

3. Гігієнічність Антибактеріальне сушіння у вертикальному положенні позбавить вас шкідливих бактерій

4. Іновагаційне очищення Не потрібно ввозитися в брудній воді, вичавлюючи ганчірку — тепер це робиться в 1 рух!

Основні характеристики:

Призначення: для підлоги
Ширина: 33 см
Довжина ручки: 120 см
Тип ручки: телескопічна
Матеріал насадки: мікрофібра
Наявність механізму викручування

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
irina201463
Big Sale
Супер-продавець
Подільськ
74% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?