Всі категорії
Додати товар

Механічна швабра-віник

499 грн
Опис

********* **** ***** — це нове слово у прибиранні будинку чи квартири! Звичайний віник залишає по собі занадто багато сміття і для його застосування потрібно багато зусиль. З підмітальною машиною ********* **** ***** сміття прибирати набагато легше та швидше!
Зручність, легкість використання та ефективність
Це бездротовий пристрій, який не потребує ні акумуляторів, ні електрики. 3 щітки, що обертаються, захоплюють, збирають і утримують все сміття, яке зустрічають на своєму шляху — і великий і маленький. ********* **** ***** може легко зібрати рис, каву, цукор, крихти, землю, шерсть свійських тварин і навіть розбите скло. Після використання цього пристрою можна без побоювання ходити по підлозі босоніж!
********* **** ***** має міцну та легку рукоятку з поворотом на 360°С. для вільного маневрування у будь-якому напрямку. Крім цього, рукоятка є складною, що дозволить вам дістатися всіх важкодоступних місць — наприклад, під диваном чи кріслом.
Пристрій підходить для підмітання вздовж плінтусів та рельєфних виступів, оскільки бічні щетинки виходять за межі підмітальної машини. ********* **** ***** працює на всіх твердих підлогах. Вона тиха, легка та ідеально підходить для тих, хто хоче швидко та якісно навести чистоту.
Жодних зайвих зусиль у роботі та жодних незручностей при зберіганні.
Більше не потрібно нахилятися, адже ********* **** ***** реально захищає вашу спину, оскільки має вбудований совок для сміття. Потрібно просто підняти, відкрити та висипати!
Пристрій легко зберігати, адже його рукоятка складається на 3 частини — багато місця ********* **** ***** не займе.
Унікальні властивості ********* **** *****:

Бездротова — акумулятори або електрика не потрібні.

3 щітки, що швидко обертаються.

Ручка з поворотом на 360°.

Напрочуд легка — менше 1 кг.

Складна ручка для зручності зберігання.

Вбудований совок для сміття.

Підходить для будь-якої твердої підлоги: плитки, лінолеуму, деревини, ламінату і т.д.

Тиха.

Замовлення в Телеграм @**********

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dom.us
dom.us
Хмельницький
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?