Всі категорії
Додати товар

Силіконове відро 10л (складне, туристичне)

221 грн
Опис

I.
Зручність та функціональність

Складне відро Silicon Bucket 10л виготовлене з високоякісного харчового силікону – можна використовувати для збирання врожаю, носити продукти харчування, воду. Також зручно возити з собою відро в автомобілі "про всяк випадок" - завжди під рукою і не займе багато місця в багажнику.

ІІ.
Зручно возити із собою

Возити із собою пластикове відро вкрай незручно, особливо якщо в багажнику машини багато речей, упакованих у поїздку. Туристичне силіконове відро об'ємом 10л можна взяти з собою в туристичний похід, у поїздку до моря, на дачу, на рибалку або на пікнік.

ІІІ.
Компактність відра

Розкладається цебро Silicon Bucket максимально просто. Достатньо взяти його однією рукою, а другою натиснути на дно. Після виправити краї і витягнути відро, надавши йому необхідної форми. Скласти його не менш просто – треба натиснути на обідок двома руками, і воно просто складеться під тиском.

IV.
Оптимальний обсяг

Об'єму 10л достатньо, щоб складне туристичне відро Silicon Bucket було зручно використовувати для різних потреб. З його допомогою можна поливати рослини в саду або на городі, мити підлогу в будинку, використовувати в гаражі.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари