Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Підвісне складне сміттєве відро для кухні контейнер для сміття

240 грн
Опис

Навісне відро для сміття для кухні
Відро для сміття виготовлено з високоякісного пластику та еластичної гуми. Його можна повісити на кухонні двері, дверцята шафи, комору, ящик, машину або де-небудь ще.

Тримач кріпиться за допомогою гачка на дверцята або ручку товщиною до 2,5 см.зверху закривається кришкою. Сміттєвий контейнер також можна встановити на підлогу.

Кухонне складне відро для сміття не займе місця на кухні. Коли ви не використовуєте його, ви можете скласти його і відкрити, коли ви використовуєте його.

Складне відро для сміття можна повісити на кухонні двері, двері шафи, двері шафи, ящик, автомобіль, або де-небудь ще. Товщина дверей повинна бути менше 2,2 см.ви можете використовувати нашу підвісна кошик для сміття протягом тривалого часу.

Просто прикріпіть компактний складний смітник до будь-яких шаф або дверей шафи. Коли ви готуєте продукти, нарізаєте і нарізаєте кубиками, вам не потрібно постійно відкривати і закривати дверцята шафи мокрими руками, в порівнянні з сміттєвим відром під раковиною.

Широке застосування: є фіксований кронштейн в нижній частині сміттєвого відра, ви також можете покласти його на землю, якщо ви хочете. Широко використовується в кухнях, гуртожитках, вітальнях, спальних кімнатах, автомобілях, офісах тощо.


Характеристика:

Матеріал: пластик;
Складний;
Колір: білий або бежевий за наявністю.;
Для підвішування на дверцята, ручку товщиною до 2.5 см;
Можна поставити на землю;
Ширина: 243 мм;
Висота: 215 мм;
Довжина: 140 мм
Дивіться і інші мої оголошення!)

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари