Всі категорії
Додати товар

Комплект валиків paint roller для фарбування з резервуаром

272 грн
Опис

Комплект валиков Paint Roller для покраски с резервуаром
Описание
Самое современное решение для самостоятельной покраски — валик Paint Runner Pro!

Без брызг, потеков — легко и просто, просто залейте краску в резервуар, который размещен в самом валике и Пэйнт Раннер Про сам определит количество нужной краски.

Теперь покраска стен, забора, дома и чего угодно — задача посильная даже для детей!

Валик для покраски Paint Runner Pro — это революционная система, превращающая Ваши старые стены в красивые, профессионально окрашенные поверхности всего за несколько минут.

Мікроволокнистий ролик Paint Runner Pro містить запатентовану систему каналів і отворів, які змішують і розподіляють фарбу з точністю машини, рівно і без зусиль, але найголовніше, що він містить усередині себе резервуар з фарбою! Паинт Runner дозволяє рівно змішувати фарби, легко фарбувати в важкодоступних місцях і обробляти будь-яку поверхню. Характеристики: Матеріал: Поролон (пінополіуритан) + поліестер + пластик + алюміній; Розмір упаковки: 31.5x23x10 см; Ширина робочої області великого валика: 16 см; Ширина робочої області малого валика: 7 см; Висота малого валика: 30 см; Об'єм лотка: 1л.; Колір: синій; Вага: 0.6 кг; Комплектація: Великий валик Малий валик Телескопічний тримач з 3 частин Тримач малого валика Кутова щітка Піднос для фарби, Лоток.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize