Всі категорії
Додати товар

Розкішний якісний килимок для ванної кімнати від tcm tchibo (чібо), німеччина

525 грн
Опис

Розкішний якісний килимок для ванної кімнати від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (2712).
__________________________
розмір орієнтовно - 73 см*45 см
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Килимок для ванної кімнати з в'язкоеластичною піною для комфортного кроку. Верх з особливо м'якої та поглинаючої мікрофібри. Нижня сторона з протиковзким покриттям - уникайте дуже мокрої підлоги. Також підходить для підлог з підігрівом. Можна прати в пральній машині. Верх із переробленого матеріалу. Перевірено на вміст шкідливих речовин - сторонніми, акредитованими інститутами.

колір
Коричневий

матеріал
Верхній 100% поліестер (перероблений)

пінополіуретановий
нижній стирол-бутадієновий каучук

Розміри
Приблизно 45x75 см
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка на наступний день після оплати за Ваш рахунок. При відправленні ставлю реальну оціночну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість - прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, в наявності багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на заміри. Повернення та обмін не передбачено, задавайте питання, з радістю на них відповім.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize