Всі категорії
Додати товар

Килимок для ванної кімнати вологопоглинаючий швидковисихаючий нековзний

225 грн -5% 215 грн
Опис

Після ванни і душа так хочеться опустити розніжені ніжки не на холодну підлогу, а на теплий та м’який килимок. І щоб підлоги залишалися сухими, і не довелося витирати по собі мокрі калюжі. Бажаєте також?

Всмоктуючі нековзні килимки для ванної кімнати замикають в собі вологу буквально за 1 секунду. Вони складаються з трьох шарів та повністю відповідають усім вимогам функціональності та безпеки. Спонжевий вологовбираючий шар не дозволяє воді розтікатися під виробом. І це дуже важливо, адже товари інших брендів часто залишають під собою цілу калюжу, а це може призвести до утворення плісняви. з душу для вас, ваших дітей та літніх родичів був безпечним. Гладке зовнішнє покриття швидко вбирає вологу. Цей висохлий матеріал не збирає на собі бруд, не притягує шерсть тварин і дуже простий у догляді. Достатньо протерти поверхню мильним розчином і дати їй просохнути. Килимок знову виглядає як новий! Хочете стильно та недорого освіжити інтер’єр вашої ванної кімнати? Різні варіанти забарвлень з малюнком дозволять вам вибрати той товар, який максимально ефектно виглядатиме на підлозі, радуватиме око і ваші ніжки.

Гарний супер абсорбуючий матеріал, з якого виготовлений килимок, забезпечує повне поглинання вологи. Стильний та лаконічний дизайн, добре впишеться у вашу ванну кімнату.

Позитивні якості:

м’який та приємний матеріал.
добре поглинає вологу.
не ковзає по підлозі.
Поверхня килимка не слизька.
Характеристики:

Розмір: 40х60 см

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40x60
Продавець
alina151244
alina151244
Супер-продавець
Київ
85% виконаних замовлень
Була

Схожі товари