Всі категорії
Додати товар

Килимок у душову кабіну, ванну силіконовий блакитний

599 грн
Опис

Килимок протиковзкий для душу, ванни з каменем Пемза виготовлений з високоякісного еластичного матеріалу ПВХ з поліпшеними властивостями. Масажний килимок для душу добре переносить різну температуру води, не схильний до вицвітання. Spa-килимок для ванни - захистить від ковзання або падіння під час водних процедур на дачі та вдома.

Особливості:

легко миється, без запаху, гіпоалергенний, м'який і приємний для ніжок і навіть для найчутливішої шкіри малюків
рельєфна текстура килимка нагадує об'ємне каміння і травичку, стане розслаблювальним масажером для ваших ніг. Такий профілактичний масаж сприяє зміцненню імунної системи, посилює кровообіг, допомагає зняти напругу після важкого дня
наявність каменю для ніг - пемза - допомагає видаляти ороговілі клітини і жорстку шкіру, роблячи її м'якшою і гладшою. Він також знижує ризик появи тріщин і мозолів на п'ятах. За необхідності камінь можна легко витягти або замінити на новий
незамінна річ для літнього душу на дачі
можна вирізати за потрібним розміром
Такий килим особливо буде незамінний у домі, де є маленькі діти та літні люди. Завдяки спеціальним еластичним присоскам килимок для ванної надійно кріпиться до поверхні, не залишаючи жодних подряпин або клейових слідів. Великий розмір нековзного килимка 40 x 80 см і оптимальна овальна форма забезпечить повне покриття дна ванни або душової кабіни, захистить від ковзання мокрих ніг.

Яскравий барвистий дизайн принесе тільки позитивні емоції під час купання. Основні властивості: гігієнічні, м'які, водостійкі, структурна поверхня килимка забезпечує масажний ефект, присоски мають сильний протиковзкий ефект.

Може використовуватися вдома, на дачі, в душі, лазні, сауні, басейні, тренажерному залі та спа-комплексі.

Догляд: промити водою за необхідності використовувати щадні мийні засоби.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Другой
Матеріал:
ПВХ