Всі категорії
Додати товар

Рушник махровий банний (бавовна) у подарунковому пакеті розмір: 70 на 140 см жовтий

486 грн
Опис

СКЛАД: 100% бавовна, махра. Щільність 500 г/м2. Розкішні та зручні лазневі рушники для ванної кімнати — довговічні, м'які та швидко сохнуть. М'яке махрове плетіння, яке використовується в цих лазневих рушниках, забезпечує ніжний дотик до тіла та має високу поглинальну здатність.
Ідеально підходить для віталень, басейну, ванної кімнати, пляжу, салону, предметів першої потреби в кімнаті гуртожитку, SPA, весільного реєстру або використання в тренажерному залі. Великі лазневі рушники ідеально підходять для обгортання волосся або витирання тіла.
ЛЕГКИЙ УХОД. Щоб лазневі рушники залишалися м'якими та пухнастими, просто постарайте їх у щадному режимі перед першим використанням. Уникайте використання кондиціонерів для білизни та сушильних серветок, позаяк вони можуть знизити поглинальну здатність; сушити в пральній машині та відразу виймати. Завжди дотримуйтеся інструкцій на етикетці для досягнення найкращих результатів.
БЛАЖЕННОЕ ЧУВСТВО РОСКОШИ. Наприкінці довгого дня або на початку нового ви заслуговуєте трохи розкоші. Перетворіть свою ванну кімнату на SPA за допомогою чудових м'яких, зручних і елегантних рушників. Великий вибір кольорів уловить ваш настрій.
ІДЕАЛЬНИЙ ПОДАРУНОК. Наші рушники також є ідеальним подарунком на всі випадки життя: Різдво, ювілеї, дні матері, дні батька та дні народження!

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 80x140
Матеріал:
Махра
Розмір:
80 x 140 см