Всі категорії
Додати товар

Набір вафельних рушників 3 в 1: 70 на 140 см, 2 шт. — 34 на 72 см— для ванної,...

498 грн
Опис

Матеріал: 100 %хлопок. Двостороннє вафельне плетіння зі стільцями.
Щільність 250 - 299 г/м2.
Набір 3 в 1: 2 рушники для рук розміром 34*72 см і 1 рушник — 70*140 см
Легкі та компактні: Тонкі від природи, вони займають менше місця в білизняній шафі, пральній машині, спортивній сумці, пляжній сумці, валізі, заощаджуючи час, простір і енергію.
Розкішні стільники:  Нові рушники — тонкі та плоскі, після прання набухають, утворюючи розкішні маленькі стільники, які є відмітною рисою вафельного переплетення. Крім того, чим довше ви їх використовуєте, тим м'якшими та приємнішими вони стають.
Догляд: Машинне прання в теплій воді 30 градусів, делікатний режим. Використовуйте мішечок для прання. Як і з будь-якими бавовняними рушниками, уникайте використання пом'якшувачів тканини, які покривають рушник і зменшують його поглинальну здатність.
Усадка 12-15% після прання
ЧОМУ ВАФЕЛЬНЕ ПЛІТНЕННЯ?

Немає нічого гіршого, ніж вийти з душу та виявити, що ваш рушник усе ще мокріший! Махрові рушники часто утримують вологу глибоко у своїх петлях і вимагають додаткового сушіння.

Вафельні рушники сохнуть на 40% швидше, ніж махрові рушники, що дає змогу їм дихати та залишатися свіжими навіть у вологих ванних кімнатах, тому ви більше ніколи не потягнетеся за мокрим, запллісневілим рушником після душу.

Не залишає ворсинок і зачіпок.

Добре відлущує й масажує шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Гірчичний
Розмір:
  • Другой