Всі категорії
Додати товар

Бамбукові полотеца zeron delux туреччина супер пухнасті

145 грн -63% 55 грн
Опис

Рушники Zeron Delux Туреччина. Розмір 30*30 см 55 грн, 30*50 см 135 грн, для обличчя 50*90 см 325 грн, лазня 70*140 см 575 грн. Є в інших колекціях, багато красивих - питайте:) 100 % бамбук. Дуже м'які і супер пухнасті Щільність (густота ворсу) 570 г/м2. Бамбукові рушники стрімко обходять конкурентів і завойовують серця покупців завдяки численним перевагам перед бавовняними виробами. Найголовніше і відоме властивість – унікальне вологопоглинання. Скорость впитывания выше, чем у хлопковых полотенец в 1,8 раз, объем умещаемой воды выше в 5 раз.
Это при таких качествах, как мягкость, нежность и блеск, подобный блеску шелка!
Такое полотенце приятно дарить и получать в подарок, особенно женщинам и детям, ведь оно идеально подходит для чувствительной кожи, не вызывает раздражение.
Происходит это благодаря тому, что волокна бамбука тоньше человеческого волоса и имеют округлую поверхность.
Крім того, деревна целюлоза цієї рослини має протимікробну, бактерицидним ефектом, що дозволяє запобігти запалення шкірних покривів, зняти почервоніння і навіть позбавити немовлят від попрілостей. Сподобаються рушники з бамбука навіть вибагливим господиням, тому що їх легко прати (будь-які забруднення зникають при тридцятиградусну температурі води і використанні звичайного мила), стійкі до умов машинного прання, завжди красиві, м'які і блискучі. Рушники та постільна білизна належної якості обміну та поверненню не підлягає.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Бамбук Махра