Всі категорії
Додати товар

Махровий бежевий набір для лазні та сауни чоловічий іменний тм ярослав № 2

1128 грн
Опис

1.Спідниця (кілт) махровий бежевий чоловічий для сауни - 1 шт. Спідниця махрова, чоловіча прекрасно підійде для тих, хто любить відвідувати сауну. Махровий виріб регулюється за допомогою зручної липучки. Знизу на сарафані красується приваблива аплікація. Спідниця для сауни чоловічий виконана з 100% бавовни і добре вбирає вологу. Можлива прати у пральній машині в делікатному режимі. ДхШ: 63х108 см ЗАГАЛЬНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ Щільність 420 г/м2 Розмір 46-52 Склад 100% бавовна Тип тканини махра Колір бежевий 2. Шапочка для сауни Шапочка для сауни – це необхідний аксесуар для всіх любителів відвідування лазні або сауни. Він необхідний, так як голова людини не може так само добре і швидко адаптуватися до впливу високих температур, як інші частини тіла. Надівши шапку для сауни, Ви зможете перебувати в парилці, набагато довше. Крім того, шапки для сауни перешкоджають пересушуванню волосся і перегріву вух. Шапка, виготовлена з 100% бавовни і досить м'яка. Її також можливо використовувати при нанесенні лікувальних масок, в солярії для захисту волосся від ультрафіолету. Шапка для сауни підійде для волосся будь-якої довжини, так як кріпитися на надійній гумці. Будьте оригінальними і обов'язково придбайте яскраву шапку для лазні/бані! *Увага! Колір і відтінок можуть відрізнятися, в залежності від налаштувань монітору (яскравість, контраст, насиченість), а також освітлення. ЗАГАЛЬНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ Щільність 420 г/м2 Склад: 100% бавовна Тип тканини Махрова Колір В асортименті 3. Полотенце махровое с вышивкой "Имена"

Полотенце махровое с вышивкой "Имена" имеет привлекательный дизайн и выполнено из махры – 100% хлопка. Полотенце с вышитыми именами станет отличным и оригинальным подарком для Ваших друзей. Таким подарком, Вы не только удивите, но и приятно порадуете своих близких и родных. Не знаете, что подарить дальним родственникам?! Тогда полотенце с именами именно то, что Вы искали. На полотенце вышиты как женские, так и мужские имена. По мимо всего прочего, такое полотенце будет прекрасно выглядеть в каждой ванной комнате. ЗАГАЛЬНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ Вишивка Чоловічі імена: Андрій, Артем, Богдан, Вадим, Вася, Валера, Володя, Валентин, Віталій, Влад, Вітя, Данило, Денис, Діма, Єгор, Женя, Іван, Ігор, Ілля, Кирило, Матвій, Максим, Михайло, Микола, Назар, Нікіта, Олег, Олексій, Павло, Роман, Руслан, Саша, Сергій, Слава, Юра, Ярослав Щільність 400-450 г/м2 Розмір рушники 50х90 Склад 100% бавовна Тип тканини махрова Колір в асортименті 4.ПРОСТИРАДЛО ВАФЕЛЬНА ТМ "ЯРОСЛАВ" світло - бежева 150x200 - 1 шт. Вафельная простынь изготовлена из 100% хлопка. Изделие можно использовать в качестве банного аксессуара или в качестве обычной простыни. Вафельная простынь порадует Вас своей легкостью и приятной мягкостью. Благодаря своей текстуре, она обеспечит вам легкий массажный эффект. Натуральное вафельное полотно гарантирует Вам оптимальный микроклимат во время сна. Простынь исполнена в разных цветовых вариациях, которые позволяют подобрать более приемлемую вам по вкусу.

ОБЩИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Вид простыни классическая
Плотность 195 г/м2
Размер простыни 200х150 см
Состав 100% хлопок
Тип ткани Вафельное полотно
Цвет светло - бежевый

5.ПЕРЧАТКА ДЛЯ САУНЫ
Перчатка для сауны ТМ "Ярослав" изготовлена ​​из 60% хлопка и 40% джута. Мочалка в форме перчатки удобна в использовании: мягкая сторона мочалки предназначена для чувствительной кожи, более жесткая - для основательного пилинга. Она хорошо очищает кожу, создает легкий массажный эффект, способствует стимуляции кровообращения, поэтому отлично подойдет для принятия водных процедур. Перчатка для сауны от ТМ "Ярослав" незаменимый атрибут для похода в сауну, а также обычного приема ванны или душа.

ОБЩИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Наполнитель полиэстер
Размер
Ширина: 10,5 см

Длина: 22 см

Состав 60% хлопок,40% джут
Производитель Ярослав
Страна производитель Украина
Подарочная упаковка Да
Цвет Бежевый
Материал Махра
Назначение Для мужчин

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари