Всі категорії
Додати товар

Кольоровий бізіборд крокодил 50х23 см "збери сам" дошка розвиваюча 18в1 заготовки в...

800 грн
Опис

Кольоровий Бізіборд «КРОКОДИЛ» з Комплектуючими у Розібраному Виді на Основі
50х23х0,6 см.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: заготовка поставляється в розібраному вигляді, в комплект
входять всі необхідні деталі і кріплення, які представлені на фото! Клей з
наждачкою входить у комплект як бонус, а викрутка, шило та плоскогубці в
комплект не входять!

КОЛЬОРИ Й ВІДТІНКИ: додаткових елементів (намистинки, шнурки, гумочки,
блискавка, спінер, шпингалет, дзвіночки, замочки, бігунки тощо) кладуться
міксом і можуть не збігатися з фото-прикладом!

Матеріал основи: висококласна березова фанера 6 мм.

Матеріал додаткових заготовок: фанера, пластик, метал, гума, текстиль.

Розмір: 50х23х0,6 см.

Вага: ≈1000 грам.

КОМПЛЕКТАЦІЯ І ЗБІРКА:

1. Рахунки на Металевій Шпильці (бічні вставки приклеюємо до основи до повного висихання, вставляємо шпильку через один отвір, надягаємо шайби, просовуємо через другий отвір і фіксуємо ковпачковими гайками із зовнішніх сторін).
2. Масажер "Валик" (бічні вставки приклеюємо до основи до повного висихання, вставляємо бамбукову паличку з валиком, заклеюємо дерев'яними заглушками із зовнішніх сторін).
3. Шестерні 2 шт (під шестерні підставляємо шайбу, вкручуємо саморіз не до кінця - залишаємо люфт для вільного прокручування).
4. Диск з Отвором для Калейдоскопа "Емоції" (вкручуємо саморіз не до кінця - залишаємо люфт для вільного прокручування).
5. Стрілки для Годинників (вкручуємо саморіз не до кінця - залишаємо люфт для вільного прокручування).
6. Шнурок + Гвинтові Гачки для Шнурівки (плоскогубцями вкручуємо гачки, продаємо шнурок).
7. Бігунки для Лабіринтів (Мікс) (всі бігунки обов'язково проклеюємо при складанні з двох сторін + бамбукову паличку, чекаємо до повного висихання).
8. Дзвіночок Золотий 4 см (розгинаємо головку гвинтового гачка плоскогубцями, надягаємо дзвіночок, загинаємо назад, прикручуємо до основи гачок плоскогубцями).
9. Замочок Затяжний 5 см (вкручуємо саморізами замок у намічені отвори на основі).
10. Шпінгалет Металевий 10 см (вкручуємо саморізами шпингалет в намічені отвори на основі).
11. Замочок Накладний (вкручуємо саморізами замочок у намічені отвори на основі).
12. Кнопка Дзвінок Зовнішній (відкручуємо на кнопці два шурупи, знімаємо верхню кришку, прикручуємо до основи внутрішню частину, назад надягаємо та закручуємо акуратно кнопку).
13. Розетка Зовнішня (розбираємо розетку: відкручуємо верхню кришку і знімаємо її, прикручуємо до основи внутрішню частину розетки, збираємо назад).
14. Виделка + Резиночка (розбираємо вилку: відкручуємо болт, беремо спіральну гумку і розрізаємо її, зав'язуємо 2 вузлика по самих краях, один вузлик вкладаємо всередину виделки (фото на сайті № 4) і збираємо вилку назад і другий вузлик гумки на друга намічене отвори на основі біля розетки праворуч).
15. Метелик з мікробісером (на оргсклі захисна плівка з двох сторін, її можна зняти, підчепивши гострим предметом біля краю; на основу метелика прикладаємо фігурну порожню рамку, акуратно висипаємо мікробісер, накриваємо оргсклом, закручуємо саморізами по краях; всередину вкручуємо довгий саморіз, не забуваємо залишатилюфт для вільного прокручування).
16. Ґудзики на резинці (зліва в 2 великі отвори продягаємо гумку петелькою, ззаду її надійно зав'язуємо, праворуч вкручуємо саморізами 2 жовті гудзики, ставлячи під них дерев'яні шайби).
17. Сонечко і Дзеркальний Полістирол (клеїмо круглий дзеркальний полістирол на місце "кола", зверху прикручуємо сонечко (при необхідності Ви можете попередньо його розфарбувати)).
18. "Зуби" Крокодильчика (на зазначені отвори в районі пащі крокодила пришиваємо блискавку ліскою або щільними капроновими нитками, зайве при необхідності відрізаємо або загинаємо).

Важливі поради при складанні:

1. Не користуватися шуруповертом для вкручування саморізів - він може пошкодити основу, тільки викрутка та з помірною силою.

2. Якщо якісь саморізи вийдуть позаду з основи - їх можна спилити наждачкою, наклеїти заглушку або трохи відкрутити саморіз.

3. У всіх крутилках (г

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари