Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Набори для створення 3д фігур оригамі паперкрафт паперова модель papercraft заєць

324 грн
Опис

АКЦІЯ! До ЗАКАЗУ ДІЙ БЕСПЛАТНИЙ НАБІР — ЗАЯЦЬ (ЦВЕТ НЕ НА ВИБІР) — В ЗАМЕН НА ВІДЗИВ (затятійте після оформлення замовлення)

Papercraft (паперкрафт) — це ціле мистецтво, що набирає популярності в нас у країні. Зараз паперкрафт можна побачити в інтер'єрах кафе, ресторанів і кав'ярень. Також готові роботи прикрасять інтер'єр будь-якої кімнати у вашому домі, а особливо дитяча кімната. Варто зазначити, що паперкрафт буде цікавим як для дітей, так і для дорослих.

У кожному наборі є інструкція. Фігури ідеально підходять для декору, подарунка!

Паковання. Набори зшиваються в журнал. У журналі є вступна сторінка (намальована фігурка), інструкція, надрукований шаблон (10 аркушів). Упакуємо набори в конверти (клей йде в комплекті)

Розміри після збирання: 420х401х155 мм

Підтримка. Ми з радістю Вам відповідатимемо в разі виникнення запитань, зокрема зі збирання моделей)

Якість продукту. Шаблони надруковані на якісному дизайнерському папері. Клей, який йде в наборі, не є токсичним, ним можуть користуватися також і діти!

Рекомендований вік від 6 років, однак, складні моделі забезпечать і підлітків, і дорослих. Перші вироби з'явилися за кордоном і через кілька років моделі стали такі складні та цікаві, що зможуть здивувати будь-яку людину. Паперкрафт може стати оригінальним і розвивальним сімейним захопленням. З ним Ваша дитина навчиться посидючості, терпіння і роботи на результат.

Цей набір папіцафарбова схема. Готова модель матиме чудовий вигляд у вітальні, дитячій кімнаті, та що там говоритиме, у будь-якій кімнаті. Дитина буде дуже задоволений своєю роботою й отримає масу задоволення в процесі складання цієї моделі.

Як збирати?

Моделі збираються з попередньо вирізаніх і зігнутих паперових деталей. Як папір використовується щільний папір щільністю від 160-200 г/кв.м. Всі моделі постачаються як готові набори з усіма потрібними для складання інструментами та надрукованими викрійками (діти), які модсту необхідно вирізати та склеїти. По суті, Papercraft — це модель викрійки, яка вирізається та склеюється в єдине ціле.

Для складання вам знадобиться:

- Звичайні ножиці для паперу — (так само комусь можливо зручніше працювати з канцелярським ножем)

- Клей — йде в наборі

- Будь-яка рівна робоча поверхня

- Розвертка з картону — йде в наборі

- Кілька годин вільного часу

Докладна інструкція та схема зі збирання моделей йде в комплекті до замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize