Всі категорії
Додати товар

Грілка компрес для шиї з зерном пшениці тм ideia 44*46*24 см зірка біла на сірому

210 грн
Опис

Органічна грілка з натуральними зернами пшениці. Конструктивно розрахована для вдягання на шию. Ретельно прогріває комірцеві зону, надпліччя, верхню частину спини. Забезпечує сухий щадний спосіб прогрівання, що надає змогу використовувати її як фізіотерапію.

Грілка-компрес з зернами пшениці – легко нагрівається у мікрохвильовій печі. Зерна пшениці тривалий час утримують тепло. Завдяки конструкції, яка зручно тримає грілку, поліпшується кровообіг, зменшується біль у суглобах, грілка розслабляє, знімає спазми, при певних умовах усуває головний біль. Така грілка здатна поліпшити емоційний стан та нормалізує сон. Природне тепло допоможе при застудах в осінньо-зимовий період. І просто зігріє в холодну пору року.

Грілка Organic зручна в експлуатації. Вона має ергономічну форму. Фіксується на плечах завдяки карабінчику. Протягом двох хвилин нагрівається у мікрохвильовій печі. Всередині грілки знаходяться цільні оброблені зерна пшениці. Вони тривалий час тримають задану температуру. Прогріваючи, надають терапевтичний ефект на хребці, спину та плечі.

Грілка-компрес пошита з натуральної бавовняної тканини. Не здатна викликати алергію. Не має неприємних запахів.
Переваги:
Натуральні екологічно чисті матеріали – грілка Organic пошита з безпечних для здоров’я людини, повністю натуральних матеріалів. Антиалергенна тканина верху – це якісна турецька бавовна без домішок. Всередині знаходяться чисті оброблені цільні зерна пшениці.

Сухе щадне прогрівання – виріб забезпечує сухе та щадне прогрівання комірцевої зони. Її можна використовувати як просто грілку та/або як фізіотерапевтичний засіб. Позитивно відбивається на фізичному та емоційному здоров’ї людини.

Зручна експлуатація – така грілка швидко нагрівається у мікрохвильовій печі. Тривалий час зберігає тепло. Зручно кріпиться на плечах. Не сповзає.

Зроблено в Україні – грілка є розробкою українського підприємства і відшита на українській фабриці в м. Миколаєві. Підтримка українського виробника – це вклад в економічний розвиток нашої держави. Виробництво в Україні та сучасні технології дозволяють нам створювати якісну продукцію за прийнятною, доступною пересічному громадянину ціною.

Застереження:

Перевіряйте температуру грілки перш ніж класти на тіло, задля запобігання опікам.
Уникайте дії вологи.
Дана грілка є річчю індивідуального використання, адже її не можна прати.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари