Всі категорії
Додати товар

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Вішалки для одягу багатофункціональна/тремпеля/тремпель

79 грн
Опис

Розмір вішалки: 33,5 см х 17,5 см.
Матеріал: пластик.
Колір: рожевий та зелений

Комплектація :
1 платформа (розрахована на 9 вішалок)
1 півкільце

Magic Hanger Clothes - це дуже зручна складна вішалка, що дозволяє заощадити масу вільного місця.
Універсальну вішалку можна розташувати в шафі двома способами: у горизонтальному положенні на двох гачках і у вертикальному на одному гачку. Поперечини можна рухати, легко знімаючи необхідну річ. Така вішалка дозволяє розмістити дев'ять пар штанів, кілька топів або інших предметів гардеробу одночасно.

Речі надійно утримуються затискачами, спідниці вішаються на петлі. Універсальна вішалка вимагає мінімум місця у шафі та при транспортуванні. Вішалка має дев'ять невеликих перекладин. Щоб розмістити одяг на Wonder Hanger Magic Hanger Clothes, необхідно висунути поперечину.

Після того, як власник заповниться одягом, слід опустити з одного боку гачок, тоді поперечини складуться, зберігаючи при цьому порядок. Щоб дістати потрібну річ необхідно підняти гачок, а потім висунути поперечину назад. Magic Hanger Clothes може стати вам у нагоді не тільки вдома, але й у подорожі, відрядженні, в будь-якій далекій поїздці. За допомогою такої вішалки можна зручно та економічно розмістити будь-який гардероб

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize