Всі категорії
Додати товар

Меламінова губка - прибирання без хімії.

14 грн
Опис

МЕЛАМІНОВА ГУБКА - ПРИБИРАННЯ БЕЗ ХІМІЇ.

Без будь-яких хімічних засобів та з мінімальними зусиллями Ви можете видалити забруднення, які зазвичай представляли проблему. Досить намочити меламінову губку та м'яко терти поверхню. Плями зникнуть миттєво - як за помахом чарівної палички!
Це стало можливим завдяки особливій будові матеріалу губки – меламінової піни, а також особливої ​​технології виготовлення. Така піна може глибоко проникати в пори різних поверхонь і знищувати сильні забруднення і плями за допомогою звичайної води. При взаємодії з водою меламінова смола перетворюється на піну, змінюючи свою структуру. Вона наділяється відмінними абразивними властивостями, залишаючись при цьому м'якою. Як це можливо? Вся справа в тому, що піна губки має особливу будову – відкриті пори, завдяки яким зберігається м'якість губки. Така губка може легко проникати всередину різних забруднень, після чого відокремлювати їх від поверхні. Саме тому, щоб позбутися забруднень, вистачить навіть кілька натискань губкою на поверхню. Також це можна пояснити і тим, що забруднення з пір поверхні витягуються в пори губки і залишаються там. Такі незаперечні переваги роблять меламінову губку практично чарівною!

Переваги. Ефективно очищає практично будь-яку поверхню, при цьому дбайливо ставлячись до них – не залишає подряпин. Очищає більшу частину про «побутових» поверхонь і забруднень. Одна губка дозволить очистити приблизно 10 кв/м різних поверхонь. Чудово вбирає вологу. Може очищати вироби як у сухому вигляді, так і у вологому. Використовується як із хімічними засобами, так і без них. Пінява структура. М'який бруд відмінно затримується в губці завдяки наявності відкритих пір. Ефективність очищення поверхонь зберігається незалежно від рівня забруднення самої губки.

Області застосування:

🚗 🏍 Машина та мотоцикл
Усуває забруднення, що прилипли, очищає декоративні елементи, колісні диски, сліди від гуми, а також сліди нікотину і бітумні плями.

🍽Кухня
очищає всі поверхні з нержавіючої сталі, срібла, хрому, алюмінію, кераміки, видаляє застарілі плями від чаю та кави.

🏠 🌳 Будинок та сад
Очищає рами з пластику, дерева, металу, підвіконня, скла, дзеркала, вимикачі, садові меблі, кахель на кухні та у ванній, шкіряні меблі, батареї, жалюзі, віконниці, рол-каталки, спортивне взуття… Освіжає пожовклий та посірілий пластик, потемніє метал, смуги та плями на стінах та підлогах,
графіті...

🖥Офіс
Видаляє друковану та штемпельну фарбу, водостійкий маркер, олівець, відчищає пожовклі столи/стільці/шафи, пластикові поверхні комп'ютерів, телефонів, принтерів тощо. і т.п...

Інструкція:
Обов'язково намочіть перед використанням і обережно відіжміть, склавши губку між долоньками. При протиранні необхідно терти куточком губки, а не всією поверхнею, тому губка прослужить набагато довше. При забрудненні у губки змінюється структура поверхні - вона втрачає властивість активного очищення і стає крихкою. При використанні губка повинна зменшуватись у розмірах і стиратися. Тому якщо ви використовуєте її як гумка (тобто третє куточком) вона буде стиратися, а якщо третє всією поверхнею вона кришиться. Якщо невелике забруднення, рекомендується використовувати не всю губку, а відрізати тільки частину.

Попередження!
Меламінові губки дуже сильно очищають поверхню, тому з ними потрібно бути обережними.
Обережно обробляти поліестер, поліпропілен, тефлон, акрилове скло. Щоб позбавити себе від неприємностей, рекомендується спочатку протестувати губку на сумісність з поверхнею, що очищається. Для цього необхідно очистити невидиму для очей ділянку та подивитися результат. Забороняється очищати стіни або предмети, що пофарбовані водоемульсійною фарбою. Також не можна використовувати її для очищення обличчя та продуктів харчування. Не використовувати під час миття посуду. Не використовуйте губку для поверхонь, які торкатимуться продуктів харчування!

Склад: 100% спінений меламін
Розмір: 100мм x 70мм x 20мм

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?