Всі категорії
Додати товар

Меламінові губки , губки 30шт , меламиновые губки

80 грн
Опис

Меламінові губки мочалки. Колір білий. Розмір: 10×6×2 см Область застосування губки у господарських цілях величезна. Вона успішно справляється із забрудненнями на техніці, кахлі, сантехніці, виробах з дерева, скла, хрому, дзеркальних поверхонь, не залишає потертостей та грязьових розлучень. Вітальня, спальня, дитяча: Усуває стійкі забруднення з паркетного покриття та лінолеуму.
Ефективно очищає клавіатуру, що забруднилася, і іншу оргтехніку. Відчистить вироби зі шкіри та її аналогів, щільних тканин. Незаперечні переваги меламінової губки Не потрібні спеціальні навички, підготовка, знання. Ви просто змочує губку і застосовуєте її в потрібному місці. На відміну від твердих абразивних засобів, губка зберігає м'якість, що робить використання більш комфортним. Навіть при згинанні губка не ламається. Універсальність губки для великої кількості забруднень типів та матеріалів поверхні. Забруднення поглинається об'ємом губки, не залишаючи розлучень. При використанні на дозволених поверхнях не завдає шкоди.
Однією губкою, при чищенні поверхні з помірним забрудненням, достатньо для 10 кв. метрів. Інтенсивність здатності, що очищає, можна варіювати більшим або меншим змочуванням. Знижує потребу у використанні синтетичних миючих засобів, що зменшує алергічні реакції, приносить користь здоров'ю. Невелика ціна губки, на відміну від спеціалізованого обладнання та дорогих миючих засобів

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
babyin333
babyin333
Супер-продавець
Львів
75% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?