Всі категорії
Додати товар

Меламінова губка, 10 штук-40 грн, від 20 штук - 3 грн.штука

40 грн
Опис

Меламінова губка, 10 штук-40 грн, від 20 штук - 3 грн.штука

Розмір 10*6*2

Головна перевага та причина її використання – універсальність та можливість швидко очистити забруднення практично з будь-яких поверхонь. Наприклад, у кухні та ванній кімнаті вона допоможе відмити кахель від вапняного та мильного нальоту, почистити меблі, сантехніку та змішувачі, затирку та шви між плиткою. У житлових кімнатах нею цілком реально очистити забруднення на шпалерах та пофарбованих стінах, нещодавні та застарілі. Якщо вірити відгукам, меламіновий виріб здатний прибрати навіть сліди фломастерів та ручок на стінах. Підійде меламінова губка для очищення взуття зі шкіри та тканини.

*
* Викручувати меламінові губки жодним чином не можна - від цього пошкоджується структура, а губка може розломатися. Зайву вологу з губки можна видавити легкими натисканнями пальців.
* Якщо Ваша меламінова губка має досить великий розмір, а прибрати необхідно маленьку ділянку, то не слід мити повноцінної губкою, краще відрізати невеликий шматочок.
* Для більш економного використання краще прибирати забруднення куточком меламінової губки, а не відразу всією робочою поверхнею - так Ви істотно продовжите термін служби губки, адже в процесі активного використання губка зношується і поступово втрачає свої чистячі властивості.
* Після збирання плям губкою з меламіну рекомендується видалити залишки меламіну з поверхні методом протирання спочатку м'якою вологою тканиною, а потім і сухою.
* По закінченню робочого процесу губку з меламіну необхідно промити під проточною водою, дати стекти волозі, висушити і залишити до наступного використання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?