Всі категорії
Додати товар

Щітка акумуляторна для миття посуду з насадками electric cleaning brush

463 грн
Опис

Щітка акумуляторна для миття посуду з насадками Electric cleaning brush

Характеристики

- БЕЗПРОВІДНИЙ І ЛЕГКИЙ . Модернізована електрична щітка для миття позбавить вас проблем, викликаних заплутуванням традиційного шнура живлення. На кухні, у ванній, в гаражі або саду бруд можна легко очистити за допомогою ручного скрубера.
- 5 БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИХ НАСАДОК ДЛЯ ЩІТКИ . Електрична щітка, що обертається, включає в себе 5 змінних насадок: нейлонова насадка, губчаста насадка, жорстка губчаста насадка, дротяна насадка, насадка з плюшевої тканини. щітки для домашнього використання Це відмінний вибір для очищення дерев'яних підлог, раковин, плитки, парканів, металу, скла та багато іншого, щоб кожен куточок був чистим, як новий.
- ПОМОЩНИК З ОЧИЩЕННЯ . Щітка для чищення ванни має потужний високошвидкісний режим обертання, запускається за допомогою однієї кнопки обертання на 360°, швидко очищає стійкі плями і робить прибирання більш економним часом та трудовитратами, цей електричний скрубер, безумовно, є хорошим помічником. для очищення. ПОРАДИ: Будь ласка, повністю зарядіть перед першим використанням.
- ПРОСТО І МЕНШЕ ЧАСУ . Заряджання USB-інтерфейсу щітки живлення, час заряджання становить близько 1-2 годин, може працювати безперервно до 120 хвилин. Побутові засоби для чищення, ергономічний дизайн, швидкість обертання, висока швидкість, низький рівень шуму, ретельно очищайте і витирайте бруд, економія праці та турбота про суглоби.
- ФУНКЦІОНАЛЬНА ЕФЕКТИВНІСТЬ. Потужний скрубер виготовлений з високоякісного матеріалу та двигуна з низьким рівнем вібрації, металеві частини внутрішньої конструкції підвищують довговічність електричного скрубера. Рейтинг водонепроникності IPX7, тому щітку, що чистить, можна спробувати під водою або промити. під краном, тому можна не турбуватися про те, що він впаде у воду.

Комплектація

- Щітка акумуляторна
- Змінні насадки 5 шт.
- Заводська упаковка.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари